Ihalematik 2.1

Ihalematik, Türkiye'deki kamu kurum ve kuruluslarinin resmi ihalelerini, Kamu Ihale Kurumu ihalelerini, kurumsal web sitelerinde ve ulusal basinda yayinlanan ihaleleri izlemeyi saglar.



Ihalematik, Türkiye'deki kamu kurum ve kuruluslarinin resmi ihalelerini, Kamu Ihale Kurumu ihalelerini, kurumsal web sitelerinde ve ulusal basinda yayinlanan ihaleleri izlemeyi saglar. Ihalematik, online bilgi-destek-iletisim saglamak üzere yayinlanan web sitesi, içeriklerin depolandigi internet veritabani, ihaleleri ve ihale sonuçlarini görüntüleyici bilgisayar programinin birbiriyle entegre edilmesiyle, ihalelerle ilgilenen kisi, kurum ve kuruluslar için özel olarak tasarlanmis bir online ihale takip sistemidir. Kullanimi kolay ücretsiz bilgisayar programini bilgisayariniza indirerek inceleyebilirsiniz. Uygun bir ücret karsiliginda abonelik hesabi açtirarak, tüm ihalelerin ve ihale sonuçlarinin detaylarina aninda ulasabilirsiniz. Kullanicinin programin güncel sürümünü kolayca elde edebilmesi ve bilgisayarina indirir indirmez rahatça ve hemen kullanmaya baslayabilmesi için sadece 1 adet çalistirilabilir (EXE) dosya olarak tasarlanmistir. Internetteki veri sunucu sistemde ve/veya veri transfer mekanizmalarinda gelistirmeler yapildikça programin sürüm numarasi da degisecektir. Sunucu sistem ile kullanilmakta olan programin birbiriyle uyumlu olmasi gerektiginden, sunucu sistem programdan gelecek komutlari kontrol eder ve ona göre davranir. Yedekleme islemine gerek yoktur. Program, korunmasi önemli olan veya yedekleme yapmanizi gerektirecek dosyalar üretmez. Hatta programin kendisinin veya olusturdugu geçici dosyalarin bilerek veya bilmeyerek silinmesi de çok önemli degildir. Programi web sitesinden rahatça tekrar bilgisayariniza indirip, kullanmaya devam edebilirsiniz. Programi kullanacak olanlarin Ihalematik web sitesinde yayinlanmakta olan kosullar sayfasini okumus ve kosullari kabul etmis olmalari gerekmektedir.

Keywords : ihalematik, ihale, ihaleler, teklif, teklifler, sonuçlar, fiyat, online, takip, takibi, izleme, resmi, kamu, kurum, kurumu, kurumsal, alim, satim, satinalma, artirma, eksiltme, indirim, mal, ürün, hizmet, servis, piyasa, ticaret, ticari

Conclusion

To conclude Ihalematik works on Windows operating system(s) and can be easily downloaded using the below download link according to Freeware license. Ihalematik download file is only 498 KB in size.
Ihalematik was filed under the General category and was reviewed in softlookup.com and receive 5/5 Score.
Ihalematik has been tested by our team against viruses, spyware, adware, trojan, backdoors and was found to be 100% clean. We will recheck Ihalematik when updated to assure that it remains clean.

Ihalematik user Review

Please review Ihalematik application and submit your comments below. We will collect all comments in an effort to determine whether the Ihalematik software is reliable, perform as expected and deliver the promised features and functionalities.

Popularity 10/10 - Downloads - 288 - Score - 5/5

Softlookup.com 2023 - Privacy Policy



Category: General 
Publisher: iHALEMATiK
Last Updated: 02/20/2019
Requirements: Internet connection
License: Freeware
Operating system: Windows
Hits: 560
File size: 498 KB
Price: Not specified


Leave A comment
Name: *
E-Mail: *
Comment: *