EagleEyeOS One 2.0.1

Gyorsan, egyszeruen kezelheto biztonsági megoldás az adatszivárgás megelozésére. A dokumentumokat hatékonyan és korszeruen védi az illetéktelen hozzáférésektol, riaszt a számítógépre illegálisan csatlakoztatott hordozható eszközökrol.



Gyorsan, egyszeruen kezelheto biztonsági megoldás az adatszivárgás megelozésére. A dokumentumokat hatékonyan és korszeruen védi az illetéktelen hozzáférésektol, riaszt a számítógépre illegálisan csatlakoztatott hordozható eszközökrol. Hozzáférési politika kialakítását teszi lehetové a mobil eszközök használatára (Floppy, CD, DVD, InfraRed, COM, LPT, USB, Bluetooth, Wireless, stb.). Izolált területen védi a dokumentumokat. Az információk eltulajdonítására használható tárolók (pl. Pen-Drive) letilthatóak, illetve az azokon végzett tevékenységek nyomon követhetoek. Az EagleEyeOS One a tárolók fel- vagy lecsatlakoztatásáról, az azokon végzett fájlmuveletekrol szükség esetén riasztást küld. A riasztások ütemezése és tartalma testreszabható. A kiterjesztett védelmi funkciók használatával a konfigurációs felület jelszóval védheto, megakadályozható a program futásának leállítása és eltávolítása, illetve lehetoséget ad rejtett üzemmód használatára. Beépített automatizmusának köszönhetoen (pl. hálózati csatlakozáskor) képes futásidoben lezárni és blokkolni a védett könyvtárakra érkezo kéréseket. Támogatja az izolált területek, karanténok létrehozását, amely a hálózati adminisztrátorok elol is képes biztonságban tartani a bizalmas dokumentumokat. Egy kattintással lehetséges az egész számítógépre kiterjedoen biztonsági zónát létrehozni, lezárva az utat a behozott és nem a védett zónába tartozó számítógépek elol. Egyszeru telepítésével informatikai ismeretek nélkül is percek alatt és költséghatékonyan alakítható ki kisebb hálózatok, egyedi számítógépek dokumentumainak védelme. Az EagleEyeOS One felülete tíz nyelven érheto el és rendelkezik a Designed for Microsoft Windows XP minosítéssel.

Keywords : EagleEyeOS, Adatszivárgás, Naplózás, Adatbiztonság, Fájlvédelem, Fájlmonitorozás, Eszközök, Tárolók

Conclusion

To conclude EagleEyeOS One works on Windows operating system(s) and can be easily downloaded using the below download link according to Shareware license. EagleEyeOS One download file is only 3453 KB in size.
EagleEyeOS One was filed under the Privacy and Access Control category and was reviewed in softlookup.com and receive 3.6/5 Score.
EagleEyeOS One has been tested by our team against viruses, spyware, adware, trojan, backdoors and was found to be 100% clean. We will recheck EagleEyeOS One when updated to assure that it remains clean.

EagleEyeOS One user Review

Please review EagleEyeOS One application and submit your comments below. We will collect all comments in an effort to determine whether the EagleEyeOS One software is reliable, perform as expected and deliver the promised features and functionalities.

Popularity 7.2/10 - Downloads - 214 - Score - 3.6/5

Softlookup.com 2023 - Privacy Policy



Category: Privacy and Access Control 
Publisher: EagleEyeOS LLC.
Last Updated: 02/07/2019
Requirements: Not specified
License: Shareware
Operating system: Windows
Hits: 366
File size: 3453 KB
Price: Not specified


Leave A comment
Name: *
E-Mail: *
Comment: *